Samsung Business Solutions at Virtualized: Retail & e-Commerce.

Fie ca vorbim despre afaceri mici si medii, unitati de invatamant, firme de constructii, companii de training si recrutare, domeniul medical, HORECA si chiar si Retail, solutiile de colaborare nu trebuie sa lipseasca.

Pentru ca factorii cheie in atingerea unei productivitati optime sunt comunicarea si planificarea, conditii esentiale in orice business din ziua de astazi. Ele pot fi obtinute cu maxim de eficienta cu solutiile de colaborare potrivite. Iar acesta este un segment in care Samsung exceleaza si este prezent cu produse complete.

Vorbim in primul rand despre Samsung Flip, generatia a 2-a. Un produs de tip smart signage care se remarca prin display-ul tactil generos, de 55inch sau 65inch si poate fi folosit atat in mod landscape precum si portrait si care iti permite sa duci colaborarea la un noul nivel. Mai ales atunci cand vine vorba de a tine de exemplu o conferinta video dar nu numai, pentru ca pe noul Flip poti realiza prezentari si conferinte video smart beneficiand de o suprafata tactile de lucru generoasa, iar Pen-ul inclus poate fi utilizat in modul default dar si ca pensula.

  • Poti face crop, cut, selectii, alipire si multe altele.
  • FLIP 2 iti permite sa partajezi un ecran, documente, video-uri, totul fiind posibil cu o conectivitate vasta: HDMI, USB, NFC si Wi-FI care te sa conectezi orice device la acesta, fie el Laptop, telefon mobil etc. Poti conecta chiar si un cont OFFICE 365.
  • Management de Securitate complet: blocare ecran, WPA2, OTN, LDAP, remote manangement

FLIP 2 este compatibil direct si cu Solutia de colaborare de la Cisco, Webex si Room Kit Mini. Webex îmbină tehnologia inovativă interactivă digitală de la Samsung și soluția avansată de la Cisco pentru a realiza întâlniri mai accesibile pentru o colaborare creativă sporită.

Cisco Webex Room Kit Mini aduce funcții video și audio importante oferind experiențe inteligente de colaborare. Functiile bazate pe AI ofera un mod smart conferintelor de a pozitiona automat fetele participantilor in centrul ecranului, timp in care si functia de suprimare a zgomotului de fundal isi face efectul.

Concluzia este simpla, la fel de simpla precum este si utilizarea lui Flip 2. O solutie completa, versatila ce poate fi adaptata cu usurinta celor mai bune si cunoscute dispozitive third-party destinate comunicarii online atat de unul singur dar si in conjuctie cu solutiile hardware si software oferite de terti.

Flip 2 este dispozitivul ideal pentru a facilita si imbunatatii comunicarea online in domeniul tau, oricare ar fi acesta.